Lepší čas si vybrať nemohol

Rozhodol som sa otvorene hovoriť o veciach, ktoré riešia najmä ľudia na FB a podobne. Účet som tam blokol pred rokom a pol a môžem povedať, že je to veľmi ozdravujúce. Tí, ktorí to nespravia, tak to nikdy nepochopia. Instagram ešte mám, no do diskusií, spomenutých nižšie, sa nezapájam a ani nebudem.
Toto je môj blog a hádam mi už nikto nebude oponovať, nie žeby som to nezvládol, ale dezinformácie si viem nájsť aj sám a aj sa na mňa valia v podobe blízkych, neblízkych.
Tak teda, možno tu sem tam niečo pridám, v podobe textu, keďže foto a hudba je v mojom prípade asi minulosť, aj keď mám sa niekedy chuť vyjadriť hudobne
práve v týchto témach, no už som asi za čiarou nejakej kreativity, ktorú by som ocenil aspoň ja.

Nádpis asi všetci pochopia. Jedná sa o PUTIN-a. Ten dokázal v priebehu dvoch týždňov zasiahnuť do našich život asi ako nikto nikdy predtým. Najviac samozrejme zasiahol Ukrajinu, kde mega barbarsky ničí tento štát a vraždí obyvateľstvo, aj civilné. Áno, nie všetci rusi sú zlí, to treba zmieniť, no pod vedením tohto diktátora vykonávajú zločiny, za ktoré budú určite niesť zodpovednosť.
Ten čas, kedy to začal vykonávať, nie je podľa mňa len tak náhodný. Práve v tomto kovidovom čase sú ľudia ľahko ovplyvniteľnými. Neveria ničomu, nesledujú oficiálne správy, sledujú stupidný facebook, ktorý až teraz začína byť kúsok orezaný. No pošramotené hlavy z tejto doby sa už len tak neopravia. Iba dezinformácia je pre nich to, čo im dáva zmysel, hlavne nech je to informácia, ktorá nie je na oficiálnych svetových weboch či TV kanáloch.
Všetko ostatné, nie mainstreamové má u nich šancu, v ich hlavách.
Keď už im nevyhovuje FB, lebo sa to tam "cenzuruje", tak utekajú k iným komunikačným nástrojom, aby boli v centre diania nových a nových stupidností.

Včera som sa dozvedel, po 2 týždňoch bombardovania, priamo od známej, že tam vojna vlastne vôbec nie je, že je to vymyslené, aby nás zatiahli do vojny s Ruskom. Aj, že ľudia prechádzajú cez hranice z iných dôvodov, než je vojna. Oni vraj prechádzali už dávno. Jasné, hlavne práve teraz, keď prechádzajú v neskutočných množstvách a hlavne bez manželov a detí, ktoré sú už vekovo schopné boja. Len tak, lebo vraj židovský prezident Ukrajiny, je feťák a majú tam ukrajinských náckov a najnovšie vyrábajú biologické brane. A v neposlednom rade, za to môže samozrejme USA.
WTF?

Môže tomu niekto veriť?
Môže, lebo veď dezinformácie sa tú šíria ako kovid, samozrejme rýchlejšie, ruská propaganda nepozná hraníc. Celý svet to zažíva. Ale nie, celý svet vraj naletel Ukrajine, komplet celý, možno okrem Číny, lebo však to je to isté, spojenec ako vyšitý.
Náckov máme my vo vláde, ktorí sa smejú, dokonca aj v európskom parlamente a robia nám hanbu. Potom tu máme trolov s ruskou propagandou, zvlášť stupidných trolov, ktorí z toho nemajú žiadnu finančnú odmenu zo strany Ruska. Harabin, Fico, náckovia a najväčší sám Blaha. Ten "vyrástol" aj s Kotlebom, lebo sme mu dali na to priestor. Hanba nám!

Z minulosti sa ľudia nevedia poučiť. Možno akurát tí áno, ktorým ich už mŕtvy vojnový veterán stihol povedať o týchto zverstvách počas vojny, ten ktorý to zažil na vlastnej koži. Rodina, ktorá ho aj vedela počúvať a odovzdávať to ďalej. Tí, čo sa aj napriek tomu nepoučili, tak majú podľa mňa nízke IQ, zároveň aj EQ.
Tí, by sa nepoučili, aj keby boli priamo napríklad v Charkove, Mariupole či v Chersone a videli tú skazu a nemali čo jesť a piť a hlavne nemali by možnosť utiecť.
Včera, mi bolo povedané, že áno, vtedy by uverili. Maj gááááš.

Väčšinou sa takéto vnímanie sveta (popierať všetko a všetkých) deje u ľudí, ktorí nie sú zaočkovaní, takzvaní covid antivaxeri. Mám pocit, že tí seba a svoje deti, nedajú zaočkovať už nikdy na nič. Podotýkam aj tí, ktorí na to nemajú zdravotné dôvody. Sú to proste samozvaní medici, lekári, odborníci momentálne aj na vojnu, na to ako zakročiť, respektíve nezakročiť, nechať ich tam pokapať, nemiesať sa do toho, neposlať žiadnu humanitárnu pomoc, atď.
Väčšinou sú to bohužiaľ práve veriaci, kresťania a je ich strašne veľa, akože naoko veriaci - sediaci v prvých radoch v kostole, od ktorých by som to fakt nečakal. Tí sú mega odporní, bezcitní, nerešpektujú ani Pápeža a to je už fakt na smiech. Vyjadril sa jasne, že mier je podstatní, odsúdil ruskú inváziu, že máme byť solidárni, máme prijímať Ukrajincov s láskou. Keď už neberú vážne jeho slová, tak koho teda? 
Nikdy nevieme, kedy sa aj my môžeme ocitnúť v susednom štáte, bez dokladov a možno aj tiež bez manželov rodín a detí, ktorí budú povolaní bojovať.
To nie je strach, to je vcítenie sa do ukrajinských životov, čo teraz prežívajú.
Ale nie, Pápež je asi tiež ovplyvnený západom, tiež nevie racionálne uvažovať, tak proste v kostole si dám štuple do uší a vytesním to zo života.
Tá surovosť ľudí je nevyčísliteľná.

To sa dialo aj počas hlavnej vlny kovidovej, dodnes. Ľudia, čo nerešpektujú obyčajné trápne rúško na ústach, ešte ťa aj za to odsúdia. A za vakcínu v tele, to už ťa rovno znenávidia. Pričom práve človek, ktorý sa "obetoval" za bezpečnosť v svojej krajine, svojom okolí, či už je presvedčený o správnosti očkovania alebo aj nie, nerobí nič zlé. To isté aj pri nosení rúška.
Covid tu je a bude, práve sa to opäť odohráva v Číne, to isté ako na začiatku, stúpajú prípady, no oni, aspoň v tomto majú väčšiu sebazáchovu a viac rozumu a berú to vážne. Aj teraz, 2 roky po, si to tam asi vymysleli, covid neexistuje, že? 
To, koľko ľudí, v mojom okolí, priamo v mojej rodine, zomrelo na covid, nebudem určite uvádzať.
Spomeniem len, že aj teraz, dva dni späť, zomreli dvaja členovia.
Ešte sme nevyhrali, ale už sa všetko uvoľňuje, to by ma ale nejak netrápilo, no uvoľnuje sa to práve v hlavách ľudí a opäť nerešpektujú základné nariadenia. Ale veď, keď som nikoho oficiálne nezabil dokázateľne, tak proste to nebudem dodržiavať. Následky nás nezaujímajú.

Na Ukrajine už vôbec nie. Nech si to tam zbombardujú a začnú ich potom okupovať.
Hádam by nás to nemalo zaujímať, nie?
Veď kvôli ním máme drahší benzín, drahšie potraviny, určite už aj plyn, no BOŽE.
Sa pokakáme. Nevieme sa uskromniť, nevieme sa jak celok odstrihnúť od Ruska, od plynu, od dovozu ropy. Veď by sme mali všetko drahé, to by bolo ťažké, nevedeli by sme chodiť na výlety, v noci by nám bola trošku zima, no čo je podstatné, boli by sme nezávislí a hlavne by sme boli na žive!
Ale nie, my začneme obviňovať Ukrajinu, že sa nevzdá, že my chudáčkovia budeme teraz za to platiť. Finančne podotýkam.
Ak by sme mali na našom území takéhoto vodcu, verím, že by sme boli ešte sprostejší k danej krajine, ktorú by sme "napadli".
Rusi ako takí, nie sú zlí, len majú orezané informácie od sveta. Tak, ako sme mali my vtedy, keď nás okupovali a potom počas neskutočne dlhého komunizmu. V našich hlavách je to tam dodnes hlboko zakorenené.
Jeho vlastní vojaci sa búria, lebo nie všetci majú nakakané v hlavách a majú aj svedomie. Preto musia teraz zakročiť tí jeho "služobníci" zo Sýrie.
Tí s rozumom a odvahou, čo v Rusku protestujú proti Putinovi, tí sú zahnaní do kúta, snáď len tam.
Je jasné kto koho napadol a že to nie je žiadna vojenská operácia. 
Problém je PUTIN, jeho chorá filozofia a jeho fašistická vláda, tam je ten hlavný problém.
Nenávisť k Rusom, ako takých, nie je na mieste, to určite nerobme.

Boh nás žehnaj !!!
Aby sme mali v tejto dobe rozumu a ľudskosti na rozdávanie. Myslím tým celý zvyšok sveta. História jasne hovorí, že zlo bude potrestané.
Verím ale, že v najbližšom čase.

Ak si to dočítal/ dočítala do úplného konca, tak buď máš podobný názor alebo máš v sebe kúsok zdravého rozumu a si v podstate dobrý človek, ktorý sa dokáže zamyslieť a opustiť možno tento dezinfo svet, ktorý je ničím, len hnusným zlom.

Ak máš opačný názor, tak to vedieť nechcem, chcem pokojne žiť a nerozoberať tieto témy na živo, lebo to nikam nevedie. Ži si vo svojom pomýlenom svete, kde ľudskosť blížneho svojho nemá u Teba miesto.

Celkovo, iný názor beriem, ale keď ľudia zomierajú a s tebou to ani nepohne, tak niet o čom.

Inak, ak niekomu vadí naša demokracia, nech si ide kľudne žiť do diktátorského Ruska k tomu vypatlancovi.

A aby bolo jasné, som zaočkovaní 3x a pôjdem aj na štvrtú dávku. Som veriaci a chodím do kostola sporadicky. Som proti Putinovi a jeho zverstvám na Ukrajine. Som za mier a demokraciu a som na to hrdý. Ľudský život, každý a jeden, je pre mňa dôležitý.


Howgh, dohovoril som.




Srdce na obzore ako vlajka mieru  (PeBe Ⓒ 2019)


zdroj: https://pbs.twimg.com/media/FMgvC_VX0AI4vGU?format=png&name=small

Obľúbené príspevky z tohto blogu

MAREK6.59 – Klasiky z POdzemia (vinyl-predaj)

2jazVás - Včera vs. dnes (FNTCBeatz remix)

10 rokov rozhovorov v jednej kompilácii.