Kniha a audiokniha "Odviate časom, opísané hlasom" od Marek „Ujo Marky / Marek6.59“ Polomský

Po dlhšom čase sa hlásim na svojom blogu. Tentokrát dávam do pozornosti jeden projekt môjho priateľa. 

Ten, kto sa ako tak pohybuje v hip-hopových vodách, vie, že sa jedná o jednu mega stálicu z Prešova, DJ-a, producenta a v neposlednom rade rapera, ktorý si hovorí MAREK6.59 alebo UJO MARKY.  
Je to otecko hip-hopu na východe a stále je produktívny. Celý svoj príbeh, cestu k hudbe od malička až po súčasnosť, opísal v tejto perfektnej knihe: "Odviate časom, opísané hlasom"

Ešte pred samotným vydaním tejto knihy, som mal tu možnosť si ju prečítať. Marekova cesta k hudbe, ktorú opisuje v knihe, mi bola veľmi povedomá, priam skoro totožná. Pri jej čítaní som mal zimomriavky a veľa zábleskov, hlavne tých z mladých čias, ktoré sa mi v momente vrátili. 
V knihe sú spomenuté aj naše spoločné cesty s Marekom, spoločné vystúpenia a aktivity, ktoré sme na tejto dlhej ceste postvárali. Či už v zárodku s bratom a Luciánom alebo nakoniec s Nulovičom, ako naše zoskupenie 2jazVás. 
Je to neskutočná pocta sa nachádzať v tejto knihe po boku takéhoto multifunkčného talentovaného človeka ako je práve Marek. O tom, že vie aj pútavo písať knihu, som sa presvedčil práve v "Odviate časom, opísané hlasom", nielen v našich spoločných četoch :)

Podstatná je teraz práve podpora, aby mal na vydanie dostatok financií.
Pri podpore tohto projektu na STARTLABe si vlastne podporovateľ zároveň objednáva knihu, e-knihu alebo audioknihu, záleží čo ho viac zaujíma. Samozrejme, je tam aj možnosť priamo podporiť iba sumou.

Preto sa obraciam s prosbou podporiť tento vynikajúci projekt.
Vopred ďakujem za každý "cent" pre Mareka.



Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

MAREK6.59 – Klasiky z POdzemia (vinyl-predaj)

2jazVás - Včera vs. dnes (FNTCBeatz remix)

10 rokov rozhovorov v jednej kompilácii.